Ingrid ten Brink

Trainer

Coach

Trainingsactrice

Kindertolk

Theaterinterventies

Intervisie

Access Bars

Ingrid ten Brink

Trainer

Coach

Trainingsactrice

Kindertolk

Theaterinterventies

Intervisie

Access Bars

Ingrid aan het werk zien

Vaak als ik met mensen praat over mijn werk dan reageren ze in eerste instantie enthousiast en vervolgens krijg ik allerlei vragen; “Klinkt leuk, maar wat doe je dan allemaal? Wat is dat eigenlijk een trainingsactrice? Ow, geef jij trainingen, wat voor soort trainingen geef je en aan wie? Leuk zeg coaching! Maar hoe werk jij dan precies?”
Op de site is daar van alles over te lezen en hier kan je me aan het werk zien! … een greep uit wat ik zoal doe.

 

Q support

Tijdens een conferentie voor Q-koorts patiënten, waarbij lotgenoten, familieleden, artsen, specialisten, hulpverleners en andere betrokkenen waren uitgenodigd, hebben we een 4 tal scenes gespeeld waarin de thematiek en bijbehorende emoties naar voren kwamen. Met als doel datgene wat bij de q-koortspatiënten en betrokkenen leeft te verbeelden en gevoelige zaken zichtbaar te maken. De scenes waren verspreid over de dag en we speelden steeds in op datgene wat er tijdens de conferentie werd behandeld.

Bureau Control

Bureau control richt zicht op het trainen van mensen in organisaties die te maken krijgen met agressie en spanningsvolle situaties. Zij werken met een e-learning programma die men voorafgaand aan de training moet doorlopen. Hieronder beeldmateriaal uit diverse trainingen en foto en filmmateriaal van de draaidag voor het e-learning programma.

 

 

Waterviool

Samen met Muziekpraktijk Waterviool maken we eens in de 5 jaar een voorstelling. De laatste speelden we een het Theater in Tilburg. ‘De Oosterse Prinses’