Visie Wie ben ik? Waar heb ik een neusje voor? Van horen zeggen Contact

 

 

 

Visie

Ik ben ervan overtuigd dat als je plezier hebt in wat je doet, je veel sneller iets leert en je meer gemotiveerd bent om tot actie te komen. Je zintuigen spelen hier een belangrijke rol bij. Je zintuigen geven je namelijk informatie die je op een bepaalde manier interpreteert waardoor je een emotie ervaart, bijvoorbeeld plezier.
 

Uit onderzoek is ook gebleken dat hoe meer zintuigen er geprikkeld worden, des te beter je iets onthoudt. Als daar ook nog eens emoties mee gepaard gaan dan worden deze ervaring nog dieper in het geheugen vastgelegd. (zie artikel ‘Breinleren: de werkvorm voorbij!’)

 

 

       

 

 

Ik heb het streven om allerlei expressievormen te integreren in mijn trainingen, intervisies en coachingsessies om het bovenstaande te bereiken. Ik wil de zintuigen prikkelen en plezier maken met als uiteindelijke doel het handelingsrepertoire van mensen uit te breiden.

 

 

Werkwijze

Als ik gevraagd wordt voor een opdracht kijk ik samen met de opdrachtgever wat nodig is. Ik investeer veel tijd in kennismaken en onderzoeken wat de exacte vraag is. Op basis daarvan maak ik een passend product (training, intervisiebijeenkomst, train de trainer, coachingsprogramma of een scenario/ rol tijdens het uitspelen van een situatie).

 

 

Doelgroep